Prietenia, poate cea mai importanta calitate

Prietenia, poate cea mai importanta calitate

0
Prietenia, poate cea mai importanta calitate
Prietenia, poate cea mai importanta calitate

“Un prieten adevarat te cearta ca un tata, are grija de tine ca o mama, te tachineaza ca o sora, te irita ca un frate si, intr-un final, te iubeste mai tare ca un/o iubit/a”. Poate un citat siropos … poate nu … cum ajungi sa privesti aceste cuvinte tine in mod exclusiv de oamenii pe care i-ai lasat in cercul tau apropiat.

Prin acest articol, vreau in primul rand sa le aduc un tribut, sa le multumesc prietenilor mei si sa ma consider norocos, caci sunt posesor de mai multi prieteni de calitate. Pana ieri, oricine m-ar fi intrebat cum mi-a mers anul asta, as fi raspuns intr-un singur fel, si anume ca numar zilele pana cand se va incheia acest an scrijelind AMR-uri pe un perete imaginar. As fi raspuns asta pentru ca anul cu pricina, a fost cel mai greu, provocator si nenorocos prin prisma insucceselor, nereusitelor, tradarilor si nu in ultimul rand a umilintelor cu care am fost nevoit sa ma confrunt. Desi n-am vazut nici cea mai nesemnificativa licarire a vreunei luminite la capatul tunelului, realizez totusi ca, toate lucrurile ce mi s-au intamplat anul asta, n-au facut nimic altceva decat sa indeparteze din viata mea oamenii superficiali, cu interese ascunse pentru a ii evidentia tocmai pe cei prin prisma carora, orice s-ar intampla, ma voi simti un om norocos cu adevarat.

Revenind in tema blogului, cred ca, cea mai importanta trasatura pe care trebuie s-o creionez femeii fara semnalmente este fix prietenia. Cred ca abilitatea ei de a fi cel mai bun prieten, va face ca frumusetea sau orice altceva sa paleasca ….

Desi tardiv, as vrea sa-i multumesc unei femei care, pana nu demult, mi-a oferit fix ceea ce acum consider a fi cea mai importanta trasatura … Mai bine mai tarziu, decat niciodata … zic!

Photo credit: www.hdwallpaper.nu

Nici un comentariu

Raspunde