Foaie verde, foaie fraga, Io’ ti-am zis fa ca-mi esti draga

Foaie verde, foaie fraga, Io’ ti-am zis fa ca-mi esti draga

  6
  Foaie verde, foaie fraga, Io' ti-am zis fa ca-mi esti draga
  Foaie verde, foaie fraga, Io' ti-am zis fa ca-mi esti draga

  Fiecare dintre noi, prin prisma experientei sale, isi creeaza propriile reguli, de la care isi propune totodata sa nu se abata. Din pacate insa, planul de acasa nu coincide cu cel din targ, si uite asa ajungem sa facem una sau mai multe concesii in raport cu ele. Astea fiind spuse, ajungem la povestea zilei, avand in rol principal o colega de munca, o blonda frumusica, frumos proportionata posesoare a unui aer foarte interesant.

  Primul episod, mai degraba un pilot, se consuma foarte repede, cu o serie scurta de iesiri cu cofeina, in urma caruia, desi plutea in aer o anume tensiune sexuala, am ajuns sa nu dam curs nici unui instinct, datorita constrangerilor ei, si anume o relatie serioasa.

  Cum viata are grija de multe ori sa aduca in prim plan lucruri nerezolvate inca, povestitorul s-a hotarat sa mai faca un episod, in care sa lamureasca treaba cumva. Si uite asa, ajungem sa ne vedem la o semi petrecere, usor alcoolizati (in special eu), insa fara a avea nici un fel de constrangere, si determinati in a recupera timpul trecut de la primul episod.

  Nu stiu sa fi fost din cauza alcoolului sau nu, insa tot ce stiu este ca m-am trezit, dupa vreo doua saptamani, in care ne-am cam petrecut aproape fiecare zi respectiv noapte impreuna, sensibil derutat de situatia in care ma aflam. Desi in primul episod nu cred ca as fi fost dispus la mai mult decat o relatie de fuck buddy, in cel de-al doilea fata parca incepuse sa-mi ofere o senzatie diferita, pe care n-o mai simtisem de mult timp.

  Error!Error! In debusolarea mea, am uitat fix cea mai importanta regula: “Nu-i rapi niciodata unei femei placerea de a-si pune intrebari”. In consecinta, atunci cand ea s-a hotarat sa-mi transmita cat de bine se simtea in prezenta mea, eu la randu-mi m-am hotarat sa fiu idiot si sa o lamuresc asupra situatiei, mai exact, ca si eu ma simteam la fel in prezenta ei.

  Peste trei zile, fatalitate! Fata disparu ca magaru-n ceata, sistand absolut orice mijloc de comunicare. Bine, e important de mentionat ca nici eu n-am fost mai insistent de doua apeluri, devenind constient de idiotenia pe care o comisesem. Cel mai probabil, cu situatia lamurita, fata a fost pe baza de … “dar veni un barbugiu, ce-avea poante de gagiu, din Buzau sau de mai sus, te-a chemat si tu te-ai dus” …

  In concluzie, nu-i rapi niciodata unei femei placerea de a isi pune intrebari, si nu face niciodata rabat de la regulile pe care ti le-ai impus ca urmare a experientelor traite.

  Foto credit: www.cocoa-shine.tumblr.com

  6 Comentarii

  1. Hahahaha! Păi dacă într-adevăr mai vroiai ceva cu dânsa, poate o sunai și tu mai mult. Te duceai la ea acasă sa vezi chipurile dacă nu a pățit ceva. Iar ea poate chiar a avut o problemă, sau s-a speriat de declarațiile tale, fiind imatură și instabilă emoțional. Ai depășit partea cu orgoliu să o întrebi măcar așa de curiozitate ce s-a întâmplat? Sau probabil nu te-a mai interesat din moment ce ai trecut- o pe carnețelul cu fucked babes!

  2. :))))) Hai ca ma si amuzi … cred ca un singur apel este suficient, ce sa mai zic de doua … Ai vazut ca te-am sunat, se presupune ca suni inapoi. Nu suntem la gradinita si nici nu alimentam aiurea instabilitati emotionale. Drept urmare, n-am mai cautat-o, dar nu din orgoliu, ci dintr-un puternic spirit de autoconservare. Daca am vazut ca nu esti ce trebuie, ce sens are sa ne mai prostim aiurea? Am depasit de foarte mult timp conceptul de carnetel cu fucked babes .. din lipsa de hartie :))) De la un anumit nivel in colo, sexul e ceva normal, vine ca o consecinta, si deci nu reprezinta un scop in sine 😉 Carnetelul e pentru liceeni :)

  3. Măi omul, tu aștepți perfecțiunea întruchipată. A dat- o în bară fata și a fugit de tine și tu gata repede ai trecut mai departe fără să te intereseze. După o femeie tre să mai și alergi un pic. I-ai declarat chestii profunde, probabil a vrut fata să verifice dacă o minți. Și ți-a demonstrat fără să vrea că într-adevăr toate declarațiile erau cam precipitate.
   În altă ordine de idei: oricine are nevoie de sprijin în momentele grele, prietenii sau oamenii din jurul nostru ar trebui să ne fie alături și la bine și la rău. Tu ai fost doar la bine, de restul nu te-a mai interesat. Ține-o tot așa că ești prefect pardon perfect!

   • Hai ca mi-a placut asta cu prefectul :))) Hai sa nu mergem pe prezumtii, cum ca ea a vrut sa verifice daca o mint si alte filme fara fundament real. Declaratiile erau precipitate intr-adevar, insa nu si ireale … asta am constatat si eu :))) In alta ordine de idei, desi ea s-a speriat, eu am ramas in continuare acolo … n-am fugit nicaieri. Acum stii cum e, mai trebuie sa mai si faci ceva pentru lucrurile pe care ti le doresti. In consecinta, avand toate informatiile pe masa, fata a avut in fata o alegere simpla de facut … si a facut-o. Mie nu-mi ramane altceva de facut decat sa iau la cunostinta si sa respect alegerea. Restul … e can can :p

  4. Și nu mai da cu presupusul de ce ar face o femeie că…sincer…n-ai să o nimerești…Păi dacă nici ea nu prea știe ce va face!

  5. Da. În societatea românească și nu numai, femeile care aleargă după un bărbat ori sunt cam curve (așa cum a alergat după tine pot alerga după altul când le superi așa un pic), ori sunt disperate de viață, frustrate sau agasante sau mai știu eu ce bazaconii or avea prin creieraș. E o vorbă și nu degeaba: femeia e ca o floare, iar bărbatul grădinar. Zici: “eu am rămas acolo…n-am fugit nicăieri” Păi drăguțule, vrei să faci matale pe floarea? Dacă așa vrei tu, atunci, Trandafire dragă, întreabă-te de ce roiesc păsăricile alea care te cam ciugulesc așa de tare de ți-am crescut atâția spini pe spate.

  Raspunde