Femeile masculine si cum ajung barbatii sa-si piarda identitatea

Femeile masculine si cum ajung barbatii sa-si piarda identitatea

  0
  Femeile masculine si cum ajung barbatii sa-si piarda identitatea
  Femeile masculine si cum ajung barbatii sa-si piarda identitatea

  RaduF si Devorbacutine … cele mai share-uite opinii pe facebook. Prin urmare cele doua bloguri au facut subiectul analizei mele concurentiale si desigur unul din motivele pentru care m-am pus pe exprimat opinii in public. Cum credeam eu ca stau lucrurile? RaduF, opinii cvasi-pertinente pe alocuri, exprimate in limbaj feminin. Dilema? Omul fie este foarte inteligent si le serveste femeilor ce vor sa auda (lucru facut de orice barbat de altfel), fie nu … Devorbacutine, femeie 100%, visatoare sefa zburdand pe campii colorate calare pe un unicorn baltat.

  Mare soc ce-mi iau in seara asta!!! In spatele Devorbacutine se afla tot un barbat, pus mai nou pe milogeala. Ce s-a gandit omul … jdemii de like-uri pe facebook. Daca fiecare doneaza 1 euro, imi iau casa :))

  De unde pleaca totul? De unde altundeva decat de la femei. Pune o femeie sa-ti descrie barbatul ideal si ai sa vezi cum portretul creionat de ea va fi al unei alte femei. Si uite asa, pentru o bucatica din prajiturica, barbatii le spun femeilor doar ce vor sa auda. Problema este ca in procesul asta, foarte multi barbati ajung sa-si piarda identitatea. Cui nu i s-a intamplat sa spuna o minciuna de atatea ori incat la un moment dat sa ajunga sa creada in ea?

  Ce nu reusesc barbatii care isi pierd identitatea in maniera descrisa mai sus sa inteleaga? Ca exista o foarte mare discrepanta intre ce spune o femeie ca-si doreste si ce isi doreste ea cu adevarat, presupunand evident ca stie ce-si doreste :))

  Orice femeie o sa ti spuna ca-si doreste ca, in pat, barbatul trebuie sa fie romantic, gentil, tandru si cu vorbele dulci la el … Serios?

  Pentru cititoare: Raspunde-ti sincer la urmatoarea intrebare. Ce ti-ar placea mai tare? Ca el sa vina la tine, sa iti sopteasca vorbe dulci la ureche, sa te mangaie si dragalaseasca, iar apoi sa faceti “dragoste” sau sa te apuce cu tarie de fund, sa-ti infiga mana-n par, sa te puna pe blatul din bucatarie si sa-ti spuna printre dinti: “In seara asta te fut de nu mai stii de tine!”

  Foto credit: www.menshealth.com

  Nici un comentariu

  Raspunde