Femeia din subconstientul fiecarui barbat

Femeia din subconstientul fiecarui barbat

  0
  Femeia din subconstientul fiecarui barbat
  Femeia din subconstientul fiecarui barbat

  Povestea de azi ar fi putut avea doua titluri … “Cum s-o dai cu mucii-n fasole in cel mai original mod” sau titlul deja ales “Femeia din subconstientul fiecarui barbat” … va las pe voi sa decideti la final care ar fi fost mai relevant … anyway … sa setam scena : ziua mea ( anul asta a picat in cursul saptamanii ), seara cam pe la 11 sa zic, prietenii veniti sa ma ureze se afla pe picior de plecare caci deh, viata de corporatist …. cand dintr-o data, telefonul … DING! ( sunetul specific messenger-ului ). Evident, ne scoatem toti telefoanele si le verificam … nu de alta, dar in ziua de azi nici telefoanele nu mai suna diferit … si constat ca al meu este telefonul cu pricina. Primesc asadar de la o amica un mesaj ce contine, pe langa standardul “La multi ani” o poza cu o sampanie. Pai bine ma!!! Bei pentru mine dar fara mine? … si invitatia nu se lasa asteptata prea mult … Si cum prietenii imi starnisera pofta de petrecere … iau o sticla de wiskey din mini-bar si ma indrept catre locatia in cauza … unde, ce sa vezi … petrecerea se tinea in doua … amica mea si o focoasa blonda de 34 de ani.

  Fetelor … sa trecem la treaba! zic! … si uite asa ne-ncingem la discutii, paharele unul dupa altul, sticlele una dupa alta ( caci ne-am realimentat la un moment dat ) … eh si pe aici incepe povestea sa fie blurry :))) Nici acum nu pot etala firul epic cu precizie, dar dupa indelungatele discutii eu ajung in camera cu blonda focoasa … lucru constatat dimineata cand m-am trezit langa ea mahmur, confuz si gol pusca. Primul lucru pe care mi-l aduc aminte este ca ma simteam vinovat, dar nu stiam daca starea e data de alcool sau de altceva … apoi imi aduc aminte ca, la un moment dat, ea ma certa, m-am imbracat si am vrut sa plec … dar oare de ce?? … Pfff! Doamne dar de ce? … De ce m-ar fi certat o fata pe care am cunoscut-o cu o seara inainte in mijlocul noptii? Eu sunt obisnuit cu astfel de tratamente din partea femeilor care ma cunosc de ceva mai mult timp decat atat …

  Nereusind sa readuc la viata neuronii ce stocau informatiile legate de seara cu pricina … parchez problema si-mi vad in continuare de ale mele cateva zile … Cand, dintr-o data, ma loveste! Epifanie!!! … Am elucidat problema asta si m-am trezit cu alta si mai grava pe cap ….

  De ce ma certa blonda? De ce la un moment dat m-am ridicat, imbracat si-am vrut sa plec? Pentru ca o strigasem pe un alt nume decat al ei …. Tipic mie! Numai eu puteam sa fac asa o duma! …

  Noua problema … Bine, bine … dar pe ce nume am strigat-o? Cine-o fi femeia care zace in subconstientul meu fara ca eu sa stiu? …. Cred ca voi ramane cu dilema asta o buna perioada de timp … Nu mai bine nu-mi aduceam eu aminte deloc? Zic!

  Foto credit: www.theater330.com

  Nici un comentariu

  Raspunde