Fa-o cu capul!

Fa-o cu capul!

  7
  Fa-o cu capul!
  Fa-o cu capul!

  Ca tot vorbeam ieri despre reguli bine stabilite si cum nu e bine sa faci rabat de la ele, azi vom discuta despre jocurile psihologice la care orice femeie face apel. Atat timp cat stii cum functioneaza aceste jocuri, si aplici psihologia inversa, toate lucrurile vor merge ca pe roate.

  Mai jos voi enunta cateva dintre aceste jocuri psihologice:

  1. Jocul asteptarii. I-ai dat un mesaj sau ai sunat-o si n-a raspuns. Ea nu-ti va da inapoi nici un semn pret de cateva ore sau chiar zile. In acest fel, ea va incearca sa transmita un mesaj cum ca daca vrei ceva de la ea nu va fi usor de obtinut. Eu zic sa o lasi pe ea sa dea primul semn si sa astepti ceva timp pana cand ii vei raspunde. O vei face cu capul!

  2. Jocul “vreau sa stam putin de vorba”. Femeile adora sa te intrerupa atunci cand faci ceva important pentru tine, cum ar fi uitatul la televizor, la un meci sau pur si simplu cand esti tu si cutiuta ta cu nimic. Cand fac asa, femeile nu vor sa vorbeasca ceva important cu tine, ci doar vor sa-ti testeze prioritatile. Daca nu vei da curs discutiei, o vei face cu capul!

  3. Jocul linstii. Vei sti cu siguranta ca ai facut ceva gresit atunci cand ea nu va vrea sa comunice prea mult cu tine. Partea cea mai proasta e ca cel mai probabil habar nu ai cu ce ai gresit. Las-o in pace, nu-i canta in struna, si, o vei face cu capul!

  4. Jocul santajului. Dupa ce si-a folosit aproape tot arsenalul din dotare cu tine, orice femeie va face uz de cea mai importanta arma .. pasarica. Fie e suparata pe tine si te anunta ca nu mai vezi pasarica o saptamana, fie vrea ceva de la tine si-ti promite o super pasarica daca faci ce vrea ea. Nu ceda si o vei face cu capul!

  Desigur ca jocurile psihologice pe care femeile le joaca sunt cu mult mai multe, dar asta e doar o simpla introspectie in modul in care ele gandesc. Asa cum spuneam si ieri, nu-i rapi niciodata unei femei placerea de a isi pune intrebari!.

  Foto credit: www.joanncohen.com

  7 Comentarii

  1. Vorbești din experiența bărbatului căsătorit și fericit cu copii și tot? Sau?
   Pfff! Mi-e milă de femeia ta. Nu m-ar mira să intre în depresie sau devină nesigură pe ea și poate chiar isterică în cele din urmă sau direct să-şi caute pe altul.

   • Vorbesc din experienta mea si atat. Faptul ca sunt casatorit sau nu, ca am copii sau nu, nu o face in mod expres mai relevanta. Cu riscul de a te dezamagi, caut langa mine o femeie puternica, cu opinii proprii a carei siguranta sa depinda in mod exclusiv de ea si actiunile ei. Daca ar deveni isterica si/sau depresiva si/sau cu un comportament dubios, crede-ma ca eu as fi cel care si-ar cauta o alta.

  2. Păi de-asta și zic…în cele din urmă isterică, pentru că deja ghiceam că acolo este unde se va termina pentru tine… :))) mor cu tine!!!

  3. Ești spaima femeilor sensibile sau a femeilor care se respectă. Offf! De conservare zici? De autoapărare! Primul instinct este atacul la matale! Mai lasă orgoliul acolo unde trebuie! Așa educi și pe parteneră…ușor ușor. In cele din urmă instinctiv partenerii unei relații ajung sa aibă comportament în oglindă.

   • Cred ca mai degraba ai vrut sa spui ca sunt spaima femeilor frustrate, nelinistite si nesigure pe ele :))) Toti avem mecanisme de autoaparare dezvoltate, care au ca scop principal privarea de experiente nereusite, frustrante si dezamagitoare. Instinctiv, partenerii ajung sa aiba un comportament complementar intr-adevar … in sensul ca ea va vedea ca jocurile psihologice nu vor functiona (cel putin la mine), si isi va schimba strategia … si atunci va fi foarte bine. Nu stam sa alimentam comportamente nepotrivite si nici nu stam sa ne facem psihologic .. cred ca avem lucruri mult mai importante asupra carora sa ne concentram. Cat despre educatie, nu mai facem asa ceva la varsta asta …

  4. Bah! Whatever… După să nu mi te plângi că femeile sunt prea bărbătoase sau că nu primești prea multă dragoste. Auzi ceva important pentru tine este uitatul la televizor. :))))) Păi normal că vine fata să se bage în seamă. Toți avem nevoie de atenție. Iar femeia mai mult pentru că așa este construită, plus că femeia are mai multe cuvinte pe zi decât bărbatul și trebuie să le consume într-un fel. Mai trebuie făcut pe plac și partenerului din când în când și ținut cont și de dorințele ei.
   Toată viața ne reeducăm sau hai să zic mai clar, ne schimbăm obiceiurile în funcție de necesități, împrejurimi și partener. În special noi femeile suntem mai flexibile și ne adaptăm mai ușor. Așa că apreciază mai mult o femeie și încearcă să o înțelegi, privește un pic din perspectiva ei nu a ta.

  Raspunde