Cum se petrec lucrurile in mintea barbatilor

  0
  Cum se petrec lucrurile in mintea barbatilor
  Cum se petrec lucrurile in mintea barbatilor

  Mintea barbatilor este un loc foarte organizat, alcatuit din multe cutii cu informatie. Avem o cutie pentru job, una pentru bani, una pentru ea, etc. Regula care guverneaza aceste cutii este una extraordinar de simpla: cutiile nu se ating intre ele! Cand un barbat discuta un anumit subiect, se duce la cutia cu pricina, o scoate cu grija, o deschide, si discuta NUMAI continutul cutiei. Apoi o inchide, si o pune inapoi cu foarte mare grija, fara sa atinga in acest proces alte cutii.

  Spre deosebire de barbati, mintea femeilor arata mai mult ca reteaua de cabluri din Regie ( un amestec neorganizat de cabluri cu fibra optica), unde toata informatia este interconectata. Intreaga retea este alimentata de o energie denumita “emotii”. Acesta este principalul motiv pentru care femeile au tentinta de a-si aminti ABSOLUT TOTUL.

  Orice eveniment alimentat de o emotie se intipareste in creier si ti-l vei aduce aminte mereu. Regula se aplica si la barbati, insa, spre deosebire de femei, noua NU ne pasa :)

  In mintea noastra, exista o cutie de care majoritatea femeilor nu este constienta. Aceasta cutie contine … ABSOLUT NIMIC … si se denumeste generic “cutia cu nimic”. Din multitudinea de cutii din mintea noastra, cutia cu nimic este preferata noastra si ne relaxam explorand continutul acestei cutii ori de cate ori avem ocazia (este si motivul pentru care barbatii adora activitatile care au ca scop principal lipsa activitatii cerebrale – privitul televizorului, pescuitul, etc). Data fiind lipsa de organizare a informatiei existente in mintea lor, nimic nu irita mai tare femeile decat sa vada un barbat facand nimic :))

  Foto credit: www.wallippo.com

  .

  Nici un comentariu

  Raspunde