Cum poti avea succes cu o femeie fara sa faci absolut nimic?

Cum poti avea succes cu o femeie fara sa faci absolut nimic?

  3
  Cum poti avea succes cu o femeie fara sa faci absolut nimic?
  Cum poti avea succes cu o femeie fara sa faci absolut nimic?

  Cand vine vorba de tinut scorul, barbatii isi acorda foarte multe puncte bonus pentru tot ceea ce fac. Ne ridicam din pat, cand am putea sa mai lenevim, si doar pentru asta ne acordam 500 de puncte. Apoi mergem la munca, unde desfasuram o serie de activitati … 2000 de puncte. De la munca venim direct acasa, fara sa abordam vreo alta femeie … 10.000 de puncte. Si uite asa ajungem acasa cu 12.500 de puncte, drept care nu avem nici o problema sa ne tolanim pe canapea si sa nu facem absolut nimic in casa. In mintea noastra, am castigat atat de multe puncte intr-o zi, si acum stam si ii dam ei o sansa sa recupereze. :)

  Problema cea mai mare este ca, femeile tin scorul “sensibil” diferit. El se ridica din pat dimineata cand ar fi putut sa mai leneveasca … DING! 1 punct … apoi se duce la munca unde desfasoara o serie de activitati … DING! 1 punct … apoi vine direct acasa fara sa abordeze vreo alta femeie … DING! 1 punct … Si uite asa cand intram in casa, avem 3 puncte. Si ea s-a trezit de dimineata, si ea s-a dus la munca, a facut ordine in casa, a dus copii la scoala, etc. … 15 puncte. In mintea ei, scorul e 15-3, si noi barbatii mai avem si tupeul de a sta tolaniti pe canapea si a nu face nimic.

  Cel mai probabil, barbatii care citesc textul asta se gandesc acum : Adica ce vrei sa spui? Ca indiferent ce fac, eu primesc in mintea ei doar 1 punct pentru asta? Raspunsul total descurajator pentru orice barbat este DA. Partea pozitiva este in schimb, ca putem folosi asta in avantajul nostru, pentru ca femeile reactioneaza in acelasi mod la orice gest pe care noi il facem, indiferent de intensitatea lui.

  Cum poti avea succes cu o femeie fara sa faci absolut nimic?

  Daca ii oferi prietenei tale un trandafir … DING! 1 punct … Hmmm! Deci daca 1 trandafir = 1 punct, atunci 10 trandafiri = 10 puncte. Si uite asa ne ducem la florarie si ne cheltuim toti banii pe cel mai mare buchet de flori data viitoare … DING! 1 punct … Concluzia este in mod evident ca o femeie prefera sa primeasca un trandafir de 10 ori, decat un buchet cu 10 trandafiri :))

  Daca vrei sa-i faci prietenei tale o surpriza, sa zicem ca vrei sa o scoti in oras intr-un loc special, poti face lucrurile ca un profesionist. In loc sa te gandesti ca ea va fi foarte suprinsa, mai degraba o anunti din avans in legatura cu planurile tale. Inca din primul moment in care ii spui : “Draga mea, joia viitoare am planificat o iesire speciala pentru noi doi!”, lucruile se intampla in felul urmator: … DING! 1 punct … Deja ai 1 punct desi inca n-ai facut nimic :)) Apoi, pentru ca este femeie, le va spune tuturor femeilor din viata ei ce ai tu in plan si, de fiecare data cand vorbeste despre asta cu prietenele ei … DING! 1 punct … Partea cea mai frumoasa a sistemului asta este ca de fiecare data cand tu castigi un punct, prietenul prietenei ei pierde unul :))))) … si inca n-ai facut nimic …

  Foto credit: www.pickuplabs.com

  3 Comentarii

  1. Vag … nu exista … extrateresti? fantome? zane? Daca ai ceva de zis, fa-o argumentat … dar sa comentam asa doar de amoru’ artei nu cred ca face sens

  2. Pare viabil sistemul asta de punctaj :)) pana in momentul iesirii strangi vreo 10 puncte, doar cu vorbele. Intrebarea e ce se intampla daca anulezi, pierzi 1 punct sau 10? :))

  Raspunde