Barbatii si reciclarea pasaricii

  0
  Barbatii si reciclarea pasaricii
  Barbatii si reciclarea pasaricii

   

  In viata unui barbat vine un moment in care trebuie sa se aseze la casa lui, eventual :) .Problema este insa ca barbatii, spre deosebire de femei, nu sunt pregatiti pentru o relatie de lunga durata.  In acest moment, orice barbat trebuie sa se decida ce e mai important pentru el si sa aleaga in consecinta. As spune ca decizia se rezuma la doua variante foarte simple: implicare intr-o relatie serioasa vs o pasarica noua.

  Ca barbat, implicarea intr-o relatie serioasa iti poate aduce foarte multe batai de cap, pe cand o noua pasarica intotdeauna iti limpezeste gandurile, insa trebuie sa gandesti intotdeauna pe termen lung. Viata e scurta! Eu as zice ca nu … Viata e foarte lunga, in special daca faci alegerile gresite.

  Aceeasi pasarica are avantajele ei printre care as enumera confortul, mancarea, senzatia ca cineva se gandeste la tine, are grija de tine atunci cand esti bolnav, etc, aspecte pe care nu le vei intalni in cazul diversitatii. De aceea, atunci cand un barbat alege implicarea intr-o relatie serioasa, cel mai important aspect este sa transforme aceeasi pasarica intr-una noua, cu alte cuvinte secretul oricarei relatii de lunga durata sta in reciclarea pasaricii.

  Mesaj pentru cititoare: Orice relatie in care nu exista noutate e aproape de finalitate!

   

  Nici un comentariu

  Raspunde